10 iulie 2008

Si...eram noi


Stii ce mare este dorul dorului meu de tine Luia? :X

Luia,luiu,luy,blonda,iza...doar "ceva" din poreclele blondei mele care acum umbla prin coclauri in Italia.Mai tii minte?Noi doua.Spaima profei de mate intra 5 si a 6;intr-a 7 profu` ne muta impreuna de buna voie si nesilit de nimeni :X (doar ne iubeste nu?).Paaaaii...prostii noi am facut destule(chiar prea multe,dar asta-i alta poveste).Si mai tii minte tu,mai blondo,cand iti placea de tipu` ala care acum zici ca are freza funky(care da mai degraba spre girls decat spre boys)..(as povesti dar e looongg stoorrryy) ...si mai tii minte tu cand ne-a dat afara diriga de la dirigentie ca eram machiate? am stat o ora pe hol,si radeam de ziceai c-am scapat de la spitalu` 9( dar si asta e un long story)...siiiii...ultimul test la franceza blondo :)) yo :"fataaa,cum se zice la 50...? :-s faattaa" tu: ~ceva ce n-am inteles :)) ~ profa: "diaaanaaa,minus un punct!"...siii mai tii minte tu ce frumoasa era ora de civica?>:) :)) > si pe calea asta,dragul meu prof tibi,sa stii ca noi nu faceam asta "intentionat" adica...:)) acum sa-ti zic pe bune(chiar daca ma dezoseaza blonda:-s ) : despre orice vorbeam noi sau u...noi ne gandeam la chestii nu tocmai ortodoxe ;;) orice-ar fi :x iti iubim ora! >:D<

Assaaa si mai era o faza la civica : profu: "si de ce origine e prietenul lui Mayte`? " eu:" sunt iubiti dom profesoorrr! " profu" diana...fiecare vorbeste despre ce-i lipseste" =)))=)) lol.........deci sa moara yo de eram atenta atunci (prin spatiul ala mare si albastru cu picatele..ca de obicei! *.* )

Siiiii....blondo..veneam(s-am sa mai vin offff couuurseee :X` ) la tine,si papam(ca doar suntem in crestere! ) si....vorbeam,barfeam(tipic girls ) siiii... visam si etc etc..

Deci,au fost(si vor fi) super multe faze.faze % nicE :X
Si blondo...e tarziu.Sunt de ceva zile la mare si parca mi-e dor de casa.( dar e doar o aparenta psihica>daca exista asa ceva< ...) siii...acum sunt singura.Azi am trecut pe langa Nadir si nu ne-am salutat.Da muzica la maxim si uneori cand ne intalnim prin bloc,uneori ma priveste super-fix si ma enerveaza.Parca mi-ar citi jurnalul intim.Uite,acum apune soarele.Sau a apus de vreo` doua ore.Azi marea a fost prea linistita.Imi era frica sa ma scufund.Parca acolo erau lacrimi,nu apa.

Ti-am strans cateva scoici,dar esti departe si le-am lasat acolo;la capatul staiunii."Zmeul" de la Vama Veche e data pe "repeat"/.../ si-mi aminteste de toate acestea si de multe altele.Orasul e doarme cand de abia acum trebuia sa rada.Sa rada de veselia tinerilor.Sa planga cu ei.Sunt niste norii albastrii pe un cer portocaliu.Ma privesc.Ii privesc si eu.Pozele amintirilor din trecut ruleaza in mintea mea.Dar le vad in suflet.Acum plec.Vreau sa ma imbat cu puful piersicilor.

Si acum te las.Noapte buna!Orasul e linistit.Imi e prea dor de tine.

1 comentarii:

La 27 septembrie 2008 la 07:31 , Anonymous Anonim a spus...

:x.Fara cuvinte si fara glas(iti scriu, doar atat).Nu pot sa iti spun:* ...sentimental.O prietenie de nedespartit si nu chiar, intampaltoare:d...Disy ai intamplari fericite si uneori triste:(:x, dar asta nu conteaza;)'.Tot ce conteaza este prietenia adevarata si pers. iubita;).

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire