08 iulie 2008

Miroase a vara!




Ma gandesc la ea.Nici nu stiu daca ne-am certat,sau pur si simplu e doar o faza trecatoare."Ne trebuie o pauza".Prieteniile i-au si ele pauze?Poate ca si iubirea simte uneori nevoia sa leneveasca pe un sezlong cu o sticla de Beck's in mana/.../


Zilele astea am muscat din vara dar,parca nimic numai este cum era odata.Imi amintesc ca,fiecare inceput de vara il primeam cu emotie in suflet si cu un minunat sentiment al imprevizibilului de insoteste fiecare clipa de vacanta.Vroiam intotdeauna sa fac atat de mult lucruri...imi propuneam sa citesc,sa calatoresc,sa-mi fac prieteni noi si sa ma distrez"maxim".Insa de cate ori luam o carte in mana,ma blocam efectiv si intotdeauna o lasam pe mai tarziu(poate si din cauza ca,cartile"copilariei" nu m-au atras niciodata cu adevarat).Toate verile incepeau si se terminau la fel in sensul ca,toate erau alcatuite din emotii,trairi,sentimente,oameni,lucruri simple...


Desi mereu fiecare dintre aceste lucruri,era nou venit in viata mea.Imi petreceam vacantele la Piatra Neamt,Suceava...in diferite locuri din moldova si nu numai.Insa cele mai frumoase clipe au fost intotdeauna cele in care stateam la hotelul Parc,impreuna cu unchiul meu si baietii de la liceul sportiv atunci cand acestia aveau antrenament.Verile mele erau simple,dar totusi pline.


As da orice,ca vara aceasta sa treaca greu...sa am timp sa ma bucur de tot.Sa mi se intample atatea lucruri ca sa nu-mi ajunga un roman intreg sa le povestesc!
Zilele astea le-am petrecut cu Diana...prietena mea blonda ^^ pe care am senzatia ca o cunosc de-o viata desi,prima noastra "intalnire" a fost intr-una din zilele din vacanta intersemestriala.


Am fost de cateva ori la mare.Marea mea,iubita mea mare...ce dor imi era de ea!


Ieri,am furat o ora din timpul lui,ca sa ma duca sa ma ratacesc printre valuri.Si am facut poze.Mie.Lui.Lor.Plaja.Nisip.Soare.Bar. As putea sa scot un album intreg de vacanta,cu poze artistice,cu valuri,nisip si oameni si eu.Am facut atatea poze.Si am sa mai fac,caci stiu c-am sa plec din nou,undeva departe.Iar am sa fug de ei si de iubire.Dar o sa-mi fie dor s-am sa ma intorc inainte sa ma gaseasca.


Pff!..am inceput sa citesc"Douasprezece povestiri calatoare" de G.G.Marquez...desi initial,sunt atrasa de alte carti:romane de dragoste,jurnale,carti despre crime si calatorii.In cartea asta,se regaseste oarecum un pic din fiecare....din unele un pic mai mult.


Ah! Si mai e ceva:


Azi,8 iulie,simt ca ma usuc de dorul unui robotel mic si dulce!Ma intreb,de ce atunci cand iubesti pe cineva mult,mult de tot,esti parca tot mai departe de aceea persoana...e trist!


Si iar...visam cum il sarut,iar apoi,amortita de placere,ii cad in brate.

2 comentarii:

La 10 iulie 2008 la 07:39 , Anonymous Anonim a spus...

Vara , ce anotimp frumos .
Intradevar inceputul veri intodeauna ne-a trezit diverse sentimente . Cel putin mie .
Ziua incepe pe la 12 dupa-amiaza si se termina seara tarziu in noapte cu o sticla de beck's in mana .

 
La 10 iulie 2008 la 10:37 , Blogger Diana a spus...

...Dapz ai dreptate ^.^

very interesant inceputul si sfarsitul unei zile d vara la u :))

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire